Filmmaker Amsterdam

Creatieve filmmaker Amsterdam nodig?

Tegenwoordig kun je niet meer om video heen. Film wordt steeds vaker ingezet om bedrijven te promoten. Wil jij een professionele video laten maken om je organisatie of product te promoten? Schakel dan Lorelei Pictures in. Als filmmaker in Amsterdam heb ik ruime ervaring met creatieve en commerciële videoproducties. Ik kijk graag samen met jou naar het verhaal dat je wilt vertellen. Gaat het om een algemene video over je bedrijf, een nieuw product dat je in de markt wilt zetten, of jouw unieke werkwijze? Welk verhaal je ook naar buiten wilt brengen, met een film van Lorelei Pictures komt jouw boodschap altijd aan. Denk aan sfeervolle beelden op locatie, professionele en slimme montage met bijpassende audio. Het eindproduct kun je op je eigen website plaatsen of inzetten op social media. Zo krijgen jouw (potentiële) klanten een goede indruk van jouw bedrijf of organisatie. Met film kun je bovendien een heel andere kant van je organisatie laten zien. Laat bijvoorbeeld een dag op kantoor filmen en neem je klanten mee in jouw unieke werkwijze. Of laat een bijzonder project van begin tot eind vastleggen om jouw expertise te demonsteren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Filmmaker Amsterdam en omgeving

Ik werk in Amsterdam maar verzorg ook regelmatig een videoproductie in Rotterdam en daarbuiten. De locatie is dus geen probleem. We kunnen jouw video zowel binnen als buiten opnemen. Denk bijvoorbeeld aan mooie beelden van de Amsterdamse of Rotterdamse binnenstad, als dat goed bij jouw verhaal past. Een opname op jouw kantoor behoort natuurlijk net zo goed tot de mogelijkheden. Het verhaal dat jij wilt vertellen is leidend. Daar stemmen we de beelden, de audio en het storyboard compleet op af. Ik kan je daarbij helpen met creatieve ideeën. En ik zorg natuurlijk voor een professionele film die jouw verhaal van A tot Z vertelt, zoals je van een filmmaker in Amsterdam mag verwachten.

Filmmaker Amsterdam

Brainstormen met filmmaker Amsterdam

Misschien wil je graag een commerciële video voor jouw bedrijf maar weet je nog niet hoe die er precies uit komt te zien. Ook dan kan ik je helpen met een brainstormsessie en het maken van een storyboard. Er zijn talloze mooie manieren om jouw verhaal te vertellen en je bedrijf goed voor de dag te laten komen. Ik verras je graag met creatieve concepten en een overtuigend verhaal. Neem contact op voor meer informatie over mijn werk en mijn werkwijze. Naast commerciële video’s maak ik ook regelmatig documentaires. Ook daarover vertel ik je graag meer.

Menu