Videoproductie Amsterdam

Professionele videoproductie Amsterdam

Ik weet als geen ander hoe krachtig een mooie video kan zijn. Een goede commerciële video laat jouw potentiële klant zien wat jouw organisatie of bedrijf kan betekenen voor die klant. Bewegend beeld is daarbij een mooie aanvulling op tekst, bijvoorbeeld op je website. Soms is een video zelfs krachtiger omdat je kunt laten zien hoe je werkt en wie er bij jouw bedrijf werkzaam zijn. Je merk of bedrijf krijgt op die manier een gezicht. Het is vervolgens een stuk eenvoudiger voor klanten om zich te verbinden met jouw onderneming. Heb jij een professionele videoproductie in Amsterdam of rondom Amsterdam nodig? Dan sta ik met Lorelei Pictures graag voor je klaar. Ik kan je helpen met het hele proces dat bij videoproducties komt kijken, van het maken van een storyboard tot het filmen en editen van je video. Natuurlijk oogt het eindresultaat professioneel, met de toon en boodschap die jij voor ogen hebt. Weet je nog niet precies wat je wilt en wil je eerst brainstormen over ideeën? Dat kan natuurlijk ook!

Werkwijze videoproductie Amsterdam

Natuurlijk draait een goede videoproductie om het maken van een goede video. Maar voor we gaan draaien ga ik eerst met jou om tafel. Wat is het doel van de film, wat moet je video overbrengen en wat vind jij belangrijk om te delen met je klanten? Ik streef er altijd naar een verhaal te vertellen. Aandacht voor storytelling maakt jouw verhaal en videoproductie een stuk krachtiger. Daarom besteden we ook daar voldoende tijd aan, zodat we een plan hebben waar jij je voordat we gaan draaien, helemaal in kunt vinden. Je kunt volledig op mij vertrouwen voor de creatieve uitwerking. Aan het eind van het traject ontvang je jouw video, compleet geëdit, klaar om te gebruiken op het platform van jouw keuze. Denk aan een website, social media of zelfs een (lokale) omroep.

Videoproductie Amsterdam

Creatieve videoproductie Amsterdam of Rotterdam

Lorelei Pictures staat voor creativiteit. Die vind je uiteraard in mijn commerciële videoproducties in Amsterdam, maar ook in de documentaires die ik maak. Heb je een idee voor een creatieve documentaire en wil je daarbij hulp van een professionele documentairemaker? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie over een videoproductie in Rotterdam of Amsterdam of een samenwerking met mij als creatieve filmmaker in Amsterdam en omgeving.

Menu