Videoproductie Rotterdam

Jouw creatieve videoproductie Rotterdam

Woon of werk je in Rotterdam en heb je een professionele videoproductie nodig die jouw bedrijf op de kaart zet? Laat Lorelei Pictures je dan helpen met een steengoed verhaal en prachtige beelden. Ik ben professioneel filmmaker en heb een grote voorliefde voor storytelling. Dat zijn niet alleen ingrediënten voor de documentaires die ik maak, maar ook voor commerciële video’s. Denk bijvoorbeeld aan een video die laat zien hoe jij werkt, wat je bedrijf doet en wat de USP’s van je bedrijf zijn. Zo’n video is ideaal voor op je website of op social media. Je kunt via film veel vertellen in korte tijd en letterlijk je bedrijf laten zien aan je (potentiële) klanten. Video is daarmee een heel goede aanvulling op de tekst van je website of brochure. Als je op zoek bent naar stijlvolle en professionele manieren om je bedrijf in de spotlights te zetten is een commerciële videoproductie een goed begin. Je zult versteld staan over het effect dat je kunt bereiken met mooie beelden.

Videoproductie Rotterdam: opzet en uitwerking

Als je voor een commerciële videoproductie in Rotterdam kiest kom ik naar je toe en bespreken we de details. Ik richt me niet alleen op het filmen zelf maar help jou ook met het verhaal dat je wilt vertellen. De een weet al precies hoe de film eruit moet komen te zien, de ander weet alleen wat hij wil bereiken met de videoproductie. In dat laatste geval buigen we ons eerst over het verhaal. Daarna maken we een plan en gaan we filmen. Natuurlijk zorg ik voor de nodige creatieve input. Jouw bedrijf komt goed voor de dag met mooie beelden, in of buiten Rotterdam. Een videoproductie in Amsterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Na het draaien en editen heb jij een video in handen die je voor jouw marketing en promotie in kunt zetten.

Videoproductie Rotterdam

Brainstormen over jouw videoproductie Rotterdam

Elk bedrijf en elke organisatie is anders. Daarom ga ik graag met jou om tafel om je bedrijf te leren kennen. Wil je meer weten over mijn werkwijze of een afspraak maken? Neem dan contact met me op voor meer informatie. Naast commerciële videoproducties in Rotterdam of Amsterdam maak ik ook documentaires als filmmaker in Amsterdam. Als je interesse hebt in mijn werk op het gebied van documentaires nodig ik je ook van harte uit contact op te nemen.

Menu